Eftermiddagsmøder

Eftermiddagsmøder afholdes i Sidehuset fredage i ulige uger i perioden fra september til og med april måned.

Indholdet af eftermiddagsmøderne er meget forskelligt. Det kan f.eks. være sang og musik, oplæsning, fortælling og meget forskellige foredrag, som kan indeholde både aktuelle og nostalgiske emner. Af og til er det dybt alvorlige emner og til andre tider er de meget morsomme.

Vi begynder eftermiddagen kl. 14.30 med at drikke kaffe og derefter er der ca. 5 kvarter til foredrag m.m. Vi slutter eftermiddagen senest kl. 16.30.

Yderligere oplysninger om eftermiddagsmøderne kan fås hos Inga Kristensen - tlf. 21 29 64 61.

Se programmet for 2017 HER