Godnathistorier og aftensmad

Godnarhistorie til den store flok i kirkenVi sætter os på puder på gulvet, og når vi har sunget en sang, tænder vi fortællelyset. Så er alle klar til at høre en historie. Her bliver fortalt historier –ikke læst op!  Det er spændende for både børn og voksne. Nogle gange er historien særligt for de aller yngste, men det fremgår af programmet. Større børn er selvfølgelig velkomne og synes ofte at historien alligevel er god.

Den efterfølgende mad er med garanti for alle aldre. Det er nemlig pasta og kødsovs.

Vi fortæller godnathistorie kl. 17 og er færdige med aftensmaden ca. 18.15. Det koster ikke noget at spise med og tilmelding er ikke nødvendig.

Godnathistorie er for alle børn og deres voksne

Frida og Mathilde hygger sig

Lille Matti til godnathistorie

I 2015-16 fortæller vi godnathistorie følgende dage:

Godnathistorie tirsdage kl.17.00

sæson 2015-16

1. september (fortælling for de 0-6 årige)

24. november (fortælling for de 0-6 årige)

26. januar

23. februar (fortælling for de 0-6 årige)

31. maj sommerafslutning