Kirkefrokost

To gange årligt holdes der fællesspisning i Sidehuset umiddelbart efter gudstjenesten for alle, der har lyst til at deltage.

De to afholdes som regel i september umiddelbart efter høstgudstjenesten, hvorimod der skærtorsdag er middag efter gudstjenesten kl. 17.

Prisen er for tiden 30 kr. pr. voksen, gratis for børn. Drikkevarer købes på stedet og hele arrangementet hviler økonomisk i sig selv.

På kirkekontoret findes en liste over dem, der har tilbudt at give en håndsrækning ved forberedelse og servering. Normalt er der 5 - 7 pr. arbejdshold og i gennemsnit er vi 75 - 100 deltagere.

En væsentlig og naturlig del af samværet består i, at vi synger meget og får talt sammen - en god måde at lære hinanden at kende på.